Op zoek naar een leuk en origineel gastenboek? Dan is de In Style wensboom wellicht iets voor jou!
Wij verhuren wensbomen in de kleuren wit en bruin in verschillende hoogtes.

  • Wit houten wensboom met standaard met een hoogte van +/- 1 m.
  • Witte wensboom met standaard (Berk) met een hoogte van +/- 2 m.
  • Bruine en witte wensboom (kunststof) met een hoogte van +/- 1.60 m.

Laat je gasten een kaartje met gelukswensen in een echt wish tree hangen. Niet alleen leuk voor bruidsparen, ook origineel om te gebruiken voor een babyshower, verjaardag, doopfeest of andere feestelijke gelegenheid. Wij hebben speciale thema decoraties zoals bijv. “baby” decoraties in roze en blauw.

Naast versiering voor een wish tree kunnen wij leuke kaartjes met lintjes leveren om in de wensboom te hangen! Niet alleen kaartjes in verschillende kleuren, maar ook kaartjes met bijvoorbeeld een vintage look die geheel met de hand zijn vervaardigd. Onze Wishing Tree is te huur voor €50 (excl. transportkosten) en wordt standaard geleverd met witte decoraties. Deze bestaan uit witte hartjes en vogeltjes. Maar indien jullie een themakleur hebben, kunnen we ook decoraties in een andere kleur leveren.

Zo hebben we linten in allerlei kleuren, die jullie (eventueel als strikje) in de wensboom kunnen hangen of gekleurde hartjes. Ook leuk om in de wensboom te hangen zijn vlinders, vogeltjes, mini vogelkooitjes, slingers en natuurlijk bloemen.

Wij kunnen de wensboom leveren met een mooie stijlvolle witte zuil waar de Wish Tree perfect op staat en een leuk rekje om de kaartjes aan op te hangen. Ook leuk om in de wensboom te hangen zijn vlinders, vogeltjes, mini vogelkooitjes, slingers en natuurlijk bloemen.Tevens kunnen we de wensboom leveren met een mooie stijlvolle witte zuil waaar de Wish Tree perfect op staat en een leuk rekje om de kaartjes aan op te hangen.

Transport

De witte houten In Style Wish Tree is max. 1 m. hoog en kan tegen transportkosten geleverd worden op locatie of bij jullie thuis. Ook kunnen jullie de boom zelf op komen halen in Tilburg

Ook kunnen jullie de Wish Tree op afspraak zelf komen bekijken, ophalen en weer terugbrengen in Tilburg. Interesse? Stuur dan een mailtje naar: info@instylestyling.tijdelijkoppad.nl of bel ons via 013 590 61 71!

Close Menu