Het plaatsen van leuke en hippe wegwijzers is een originele en speelse manier om gasten te vertellen waar alles zich bevindt. Bewegwijzering zorgt ervoor dat je gasten makkelijk de weg kunnen vinden naar bijvoorbeeld de ceremonie, feestzaal, dinerzaal of receptie.

Gepersonaliseerde wegwijzers

Naast onze standaard wegwijzers, kunnen we ook wegwijzers op maat maken. Denk aan gepersonaliseerde teksten, namen of datum op hout, glas, krijtborden etc. Wil je hier graag meer informatie over, neem dan even contact met ons op via de mail om te kijken of wij iets voor jullie kunnen betekenen!


Wegwijzers zijn de laatste tijd erg hip om te gebruiken op bruiloften of feesten. Je ziet ze op pinterest heel veel voorbij komen. Wegwijzers zijn een leuke aanvulling op bijvoorbeeld welkomstborden van hout, glas of krijtborden met namen van het bruidspaar en de trouwdatum. Naast bewegwijzering zijn ook borden met teksten voor bij de trouwceremonie erg populair. Denk aan leuke teksten als: “Choose a seat, not a side, we are all family once the knot is tied!” Ook zien we steeds vaker borden met “Unplugged wedding” waar gasten vriendelijk verzocht worden om geen mobiele telefoons en camera’s te gebruiken tijdens de ceremonie. Niks is zo vervelend voor een een huwelijksfotograaf dan gasten die in de weg staan met mobieltjes of foto’s van de bruiloft die eerder op Facebook pagina’s verschijnen bij vrienden dan bij het bruidspaar zelf.

Krijtborden

Vul zelf de gewenste tekst op een van onze krijtborden. Hierdoor kunnen ze als welkomstborden of wegwijzers gebruikt worden.

Close Menu