Kon je niet genoeg krijgen van de nieuwe bruiloft trends die we in 2019 gaan zien? Dan zijn hier nog meer wedding trends voor 2019 je die je zeker weten zal tegenkomen dit jaar! Nog meer inspiratie voor je trouwdag!

Unplugged ceremonies

Een van de trouwtrends die we zeker meer terug gaan zien zijn unplugged ceremonies, deze zullen steeds populairder worden. Jij wilt natuurlijk dat alle aandacht op jullie gericht is. Als iemand van je gasten plotseling wordt gebeld midden in jullie liefdesverklaring verpest dat de sfeer wel een beetje. Ook intieme ceremonie foto’s op social media zonder jouw toestemming worden hiermee voorkomen. Je wilt dat de aandacht helemaal op jullie gericht is en dat de dag van je dromen helemaal over jullie liefde gaat. Dit geldt natuurlijk ook voor fotocamera’s. Om deze samen te verbieden met mobiele telefoons tijdens jullie ceremonie, zorg je ervoor dat de gasten alle aandacht bij de ceremonie hebben. Om deze regels duidelijk te maken kan je bijvoorbeeld een bord laten bedrukken waarop dit op een leuke en speelse manier wordt aangegeven en de aandacht is dan helemaal voor jullie!

telefoon
credits: The Wedding Playbook

Avond ceremonies

Naast de unplugged ceremonies worden de avond ceremonies ook razend populair. Een ceremonie zit natuurlijk vol spanning en emotie. Ook is de sfeer heel belangrijk en die gaat er zeker inzitten bij een sfeervol verlichte avond ceremonie. In de avond wordt meestal ook het feest gehouden en kan je gelijk de sfeer meenemen naar de dansvloer en alle spanning van je afschudden!

Geometrische backdrops

Bij een ceremonie hoort natuurlijk ook een toffe wedding backdrop. Geometrische vormen worden volgend jaar heel erg in en dit gaan we dan ook zeker tijdens ceremonies terugzien. Je kan er allerlei kanten mee op! Om een paar voorbeelden te geven kan je bijvoorbeeld een hexagon gebruiken voor je ceremonie. Dit zijn eigenlijk veel zeshoeken bij elkaar, van hout, metaal of karton gemaakt. Driehoeken is ook een populaire optie die je kan proberen. De backdrops kunnen worden gemaakt van hout, karton, takken en nog ander materiaal, maar net wat bij je bruiloft past. Met deze ideeën geef je een 3D effect aan jullie ceremonie. je kan ze natuurlijk ook gewoon huren als je niet zo’n DIY bruid bent.

achtergrond
credits: Weddinggomania

Organische ballonnenbogen

Bij deze trend wordt er gebruik gemaakt van verschillende formaten en verschillende kleuren ballonnen. Je kan dus alle kanten op met deze trend! Ook kunnen deze Organic ballonbogen allerlei verschillende vormen hebben. Zorg er natuurlijk wel voor dat de ballonnen bij jouw kleurthema passen. Zo ben jij erg uniek met je bruiloft als je een mooie organische ballonnenboog hebt die net even wat anders is dan anders.

boog
credits: In Style Styling & Decoraties

Hangende decoraties

Hangende decoraties zijn hip! Van hangende planten, lampen, pompons tot vazen. Je kan het zo gek niet bedenken. Het geeft een speciale look aan jouw bruiloft. Om te beginnen kan je met planten een heel gaaf effect creëren op je bruiloft. Vooral als je een thema hebt waarbij dit super goed past zoals een urban jungle bruiloft. Het geeft een natuurlijk tintje mee. Met hangende lichtjes en lampen kan je weer een heel ander effect creëren. Het geeft dan juist een heel romantisch gevoel. Zo kan je gaan spelen met verschillende decoraties zodat jij de perfecte sfeer vindt die bij jouw bruiloft past.

styling

Goud, koper en rosé goud

Goud, koper en rosé goud blijven hot! Deze 3 metallic kleuren zijn goed te combineren met verschillende bruiloft thema’s en het blijven hele chique en elegante kleuren. Rosé goud is wat warmer en kan zorgen voor wat sfeer op je bruiloft. Goud en koper zijn iets minder warme kleuren, maar zijn vaak handiger te combineren met andere items op je bruiloft waardoor je de perfecte sfeer kan creëren. Laat deze kleuren ook terugkomen in je styling. Van de kandelaren tot zelfs de borden en het bestek en…. misschien zelfs in je jurk.

Nu wij de bruiloft trends voor 2019 je op een rijtje hebben gezet, ben je weer helemaal op de hoogte op trouwgebied. Jij kan zo jouw unieke, perfecte en hippe bruiloft verwezenlijken. Trendy bruiloft, it is!

Close Menu