De nieuwe weddingtrends voor 2019 zijn bekend! Kleuren, thema’s, jurken en zelfs de technologie gaat ietwat veranderen. Lees de nieuwe trends goed door om jouw bruiloft helemaal in de stijl van 2019 te krijgen. Zo ben je weer helemaal bij met de nieuwe trouwtrends van 2019!    

High tech bruiloften met drones en videomapping

Een van de meest technologische trends die je gaat zien volgend jaar. Veel drones gaan er rondvliegen om verschillende perspectieven van de trouwdag vast te kunnen leggen. Met het nieuwe video mapping kan je door middel van de technologie die gebruikt wordt, een kamer helemaal transformeren op de manier die jij wilt. Je kan zelfs nog geluids of lichteffecten toevoegen voor iets extra’s. Je kan zelfs videomapping toepassen op jouw bruidstaart. Hoe gaaf is dat!

project mapping
credits: Luma Bakery

Bold en deep colours

Gewaagde en diepe kleuren worden helemaal in voor het jaar 2019. Groen, goud, burgundy en teal worden de gewaagde kleuren. Met deze kleuren ga je zeker opvallen op jouw bruiloft. Creëer een mooi thema met 2 of meer kleuren!

Koninklijke bruiloft

Veel bruiden worden geïnspireerd door koninklijke bruiloften. Zo’n bruiloft is erg elegant en klassiek. Na de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle zullen veel bruiden ook zo’n mooie tijdloze en elegante bruiloft willen hebben. Voeg gouden elementen toe voor een koninklijke look. Denk bijvoorbeeld aan gouden bestek en onderborden, gouden kandelaren en goudkleurige Chiavari stoelen. Houd je bruiloft bijvoorbeeld in een prachtig kasteel. Voor een echte Royal look kan je ook voor een tiara gaan die bij je elegante bruidsjurk past. Met deze royal elementen creëer jij zeker weten een gave koninklijke bruiloft waar ieder meisje van droomt.

koninklijke bruiloft
credits: AFP

Greenery en foliage

Go green! De natuur hoort helemaal bij de bruiloften in 2019. Héél veel groen gaan we terugzien en daarbij ook veel natuurlijke elementen. Je kan je bruiloft dan ook simpel decoreren met prachtige natuurlijke bladeren en zo creëer je een natuurlijke sfeer op je bruiloft.

foliage

Originele late night snacks

Late night snacks worden een nieuwe trend. Op het einde van je bruiloft geef je normaal eigenlijk een bedankje, maar in plaats van een bedankje kies je voor een orginele late night snack. Je kan bijvoorbeeld mini hamburgers maken en mini frietjes om aan de gasten te serveren als bedankje. De gasten zullen smullen van de bedankjes!

late snack
credits: Reusel Partyservice & Catering

Lange mouwen

De jurken met mouwen maken een onverwachtse comeback! De trend gaan we dit jaar ieder seizoen terugzien. Met de koninklijke bruiloft van het Britse echtpaar Harry en Meghan zal het koninklijke huwelijk in ieders gedachten blijven spoken. Jurken met lange mouwen worden daarom vaker gekozen en is opnieuw een trend. De look die je creëert is erg elegant en koninklijk!

Metallic accenten

Metallic wordt helemaal hot! Van bestek tot vazen of ballonnen. En nog veel meer, zelfs in de kleinste details zal je de accenten terug kunnen vinden, maar niet alleen in de styling ga je deze kleuren terugvinden. Zelf in de jurken worden metallic accenten verwerkt. In de nieuwste trouwjurk collecties zal je dan ook regelmatig jurken met metallic accenten terugvinden.

Al deze trends zijn mooie en hippe trends om het nieuwe jaar mee in te gaan, maar dit zijn niet de enige trends die al bekend zijn voor volgend jaar. Ben jij benieuwd naar de andere trends? Neem dan een een kijkje bij deel 2 van deze blog die volgende week online komt.

Close Menu