In de afgelopen paar maanden zijn er veel nieuwe trends ontwikkeld. In deze maanden is de nieuwe trend watercolor steeds verder aan het ontwikkelen en deze blijft zich voortborduren in 2017. Hierbij kun je denken aan mooie cakes tot stijlvolle uitnodigingen allemaal geheel in het watercolor thema. De prachtige zachte tinten, je kunt er niet omheen!

About watercolor 

De watercolor trend zie je niet alleen bij bruiloften maar ook in het interieur is dit terug te zien. De licht roze en blauwen tinten zijn een hype voor bruiloften. Naast de mooie pastel tinten, kun je ook goed gebruik maken van felle tinten. Deze trend is goed te gebruiken in de bloemen en decor, maar kan ook gebruikt worden in de trouwjurk of de uitnodigingen. Ook kan je deze trend als een goede vervanger zien voor de ombre-trend die een tijdje terug erg populair was.

Invitations 

Het is vooral erg populair om deze trend toe te passen in bijvoorbeeld de uitnodigingen, het programma of de menukaart. De een uitnodiging te versturen in de watercolor trend stellen gasten verwachtingen van de bruiloft. Door gebruik te maken van de watercolor trend zijn jouw uitnodigingen voor de bruiloft echt uniek! Dit kun je ook makkelijk zelf doen door een plaatje van het internet te halen of dit zelf op photoshop na te bootsen. Als je hier niet zo handig in bent of geen tijd voor hebt zijn er nog eindeloos veel bedrijven die dit graag voor je willen doen.

https://nl.pinterest.com/pin/261068109627325395/

Decorations

Je kunt deze trend ook goed terug laten komen in de aankleding en decoratie van de bruiloft. Door gebruik te maken van zachte en felle tinten, krijg je makkelijk het watercolor effect. Je kunt denken aan lampionnen in de tinten die goed passen bij deze trend. Naast lampionnen kun je ook gebruik maken van honeycombs, pompons of ballonnen. Deze decoratie past goed bij het watercolor thema en zorgt voor een mooi effect. De kleurrijke decoraties zijn goed te combineren met witte producten. Denk aan witte tafelkleden met witte borden of witte stoelen met wit lint. Zo houd je alles clean in combinatie met de mooie watercolor kleuren.

https://nl.pinterest.com/pin/27936460162823010/

Food

Door deze trend terug te laten komen in de uitnodigingen en het decor, is het ook leuk om deze style door te voeren in de hapjes en drankjes die geserveerd worden. Denk aan de hippe macarons of kleurrijke drankjes in het watercolor thema. Deze zijn leuk te serveren op een etagère. Naast de hapjes en drankjes is het natuurlijk ondenkbaar om ook de bruidstaart hierin niet te betrekken. Deze kun je ook geheel de in de watercolor style laten maken. Dit geeft een leuke extra touch aan jullie bruiloft en kan je eindeloos combineren met de kleuren die bij jouw bruiloft passen.

https://nl.pinterest.com/pin/559150109957509737/

Or own watercolor

Ook wij hebben deze leuke trend uitgeprobeerd. Dit hebben we gedaan door middel van het aankleden van een diner tafel. Hier hebben we de watercolor trend toegepast. Dit niet alleen in de decoratie van de tafel maar ook door middel van de menukaart en de naambordjes.
Door neutrale kleuren als uitgangspunt te gebruiken, zorgt dit voor een frisse look. Wij hebben hier voor een tafel gekozen met witte elementen. Naast een neutrale kleur kun je er ook voor kiezen om zilveren of gouden elementen te gebruiken, dit is natuurlijk geheel naar eigen smaak en wat goed te combineren valt met de kleuren van de bruiloft.
Wij hebben gebruik gemaakt van glazen borden met zilveren onderborden. Hierop hebben we gekozen voor witte blanco servetten met een zilveren servetring.
Als decoratie op de tafel hebben we vaasjes met bloemen en waxinelichthouders gebruikt.
Bij deze tafel hebben we gebruik gemaakt van witte stoelen. Deze witte stoelen hebben we gedecoreerd met witte linten, dit geeft een extra touch en ziet er ook erg mooi uit. Zo creëer je makkelijk een watercolor tafel naar eigen smaak.

Deze trend is niet alleen leuk voor je bruiloft, maar ook leuk toe te passen bij een babyshower of een verjaardagsfeest. Wat vinden jullie van deze trend? Zouden jullie deze trend toepassen op jullie grote dag?

Tekst: Dannica

Close Menu