Wij voelden ons zeer vereerd om een ZIWA award te winnen als beste wedding stylist in de categorie wedding styling & decoratie. Het fijne aan deze award vinden wij dat we zowel zijn gekozen door bruidsparen, andere leveranciers uit de trouwbranche en een vakjury. De voorselectie werd gekozen door bruidsparen en leveranciers, waardoor we tot de top 5 van Nederland werden gestemd. Vervolgens heeft een vakjury van 5 professionals uit de trouwbranche de winnaar van de geselecteerde 5 genomineerden gekozen. Het is altijd fijn om op die manier erkenning te ontvangen voor ons werk dat wij ieder jaar met veel passie uitvoeren.

Ieder jaar mogen wij meer dan 50 exclusieve bruiloft stylingen verzorgen. Dit doen we ieder jaar ook weer met veel liefde, creativiteit en professionaliteit en wij denken dat dit er toe geleid heeft dat wij door de vakjury tot beste bruiloft stylist binnen de categorie styling & decoratie zijn uitgeroepen.

Zijn jullie nu zelf ook nieuwsgierig geworden waarom wij tot beste bruiloft stylist zijn verkozen? Kom dan zelf kennis maken met onze ervaren wedding stylisten en met onze unieke decoraties, die te bewonderen zijn in onze grote showroom in Tilburg. Maak een vrijblijvende afspraak via ons online reserveringssysteem en hopelijk tot snel!

beste wedding stylist

Close Menu