Het komt steeds vaker voor in Nederland: het inhuren van een weddingstylist. Op internet is veel informatie te vinden over decoraties en kun je veel inspiratie opdoen. Waar zou jij voor kiezen? Wil je zelf de aankleding verzorgen of laat je dit aan een weddingstyliste over?

bruiloft stylist
Credits: Fotografia Fotografie

Wat is nou precies een weddingstyliste?

Tegenwoordig vinden bruidsparen de styling van hun bruiloft steeds belangrijker worden en willen ze er meer tijd en geld aanbesteden. Het kan erg stressvol zijn om zelf alles te moeten regelen rondom de aankleding en decoratie. Om deze stress te voorkomen en volledig te kunnen genieten van jullie bijzondere dag is een bruiloft stylist de perfecte oplossing! Weddingstylisten zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelen op gebied van trouwen en de styling daarvan. Ze willen graag hun passie delen met het bruidspaar en een ultieme beleving en sfeer creëren op de trouwlocatie. Bruiloft stylisten denken graag met jullie mee over de juiste aankleding en zal jullie ideeën meenemen in het stylingplan en bepaalde details laten terugkomen om het persoonlijk te maken. Zij brengen jullie inspiratie tot leven!

bruiloft styliste Anouk
Credits: Sarah D. Photography

Wat zijn de taken van een weddingstyliste?

De belangrijkste taak is natuurlijk het mooi aankleden en decoreren van de trouwlocatie. Een weddingstylist zorgt ervoor dat je zelf niet meer hoeft na te denken over de aankleding en styling. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en jullie kunnen zorgeloos genieten van de bijzondere dag! Een bruiloft styliste zal al jullie wensen proberen te verwerken in het stylingplan en iets prachtigs wegzetten. Het voordeel is dat je als bruidspaar geen onnodige stress hebt en echt kan genieten van elkaar.

bruiloft stylist in style styling

Wat is het verschil tussen een weddingplanner en een weddingstyliste?

Tussen een weddingplanner en een weddingstyliste zitten zeker verschillen, daarom is het goed om deze verschillen te bekijken en na te denken waar jullie behoeften aan hebt. Het verschil is vooral goed te merken op de trouwdag zelf. Een weddingplanner is de hele dag aanwezig om alles tot in details te regelen en het bruidspaar te ondersteunen waar nodig is. Een bruiloft stylist houdt zich voornamelijk bezig met het aankleden, decoreren en ombouwen van ruimtes van de trouwlocatie. De juiste materialen worden geplaatst en op de juiste manier gestyled zoals het bruidspaar graag wil. Zij toveren de locatie om tot jullie persoonlijke sprookje!

Meet the team

Hulp inschakelen? Wij helpen je graag!

Wil je graag hulp bij de aankleding en decoratie van jullie trouwlocatie? Hebben jullie niet veel inspiratie maar willen jullie de locatie wel omtoveren tot iets schitterends? Wij helpen jullie graag! Onze stylisten zullen jullie ontzorgen wat betreft de styling en decoratie. Ons team is gespecialiseerd in bruiloft stylingen en hebben genoeg inspiratie en ervaring om jullie verder te helpen!

Close Menu