Het antwoord is natuurlijk simpel! Je kan super toffe decoraties huren voor jullie bruiloft bij In Style Styling & Decoraties! Wij beschikken namelijk over een groot, hip & stijlvol decoratie verhuur assortiment voor iedere bruiloft. Maar waarom zouden jullie decoraties huren bij In Style Styling? Dat vertellen we je natuurlijk graag;

Great Gatsby kerst thema

Bruiloft Thema

De meeste bruidsparen vinden het leuk om een bepaald bruiloft thema of bepaalde bruiloft stijl als rode draad voor hun bruiloft te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een thema als Rustic Chic, Bohemian Wedding, Strand Bruiloft of Klassiek Romantisch. Maar je kan ook kiezen voor een bruiloft thema als Great Gatsby, Wanderlust of Enchanted Forest. Wij verhuren voor bijna ieder thema wel een aantal bruiloft decoraties die passen bij jullie bruiloft thema. En hebben we niks dat zou passen? Wij maken ook decoraties op maat! Dus informeer altijd naar de mogelijkheden als jullie op zoek zijn naar iets speciaals.

Decoratie verhuur assortiment

Veel bruidsparen verbazen zich over de grootte van ons decoratie verhuur assortiment. Ieder jaar groeit onze collectie van bruiloft decoraties. Van nieuwe kandelaren tot nieuwe stoelen en van nieuwe wedding backdrops tot nieuw bestek en borden. Wij zijn één van de bruiloft verhuur bedrijven met de grootste bruiloft verhuur collectie binnen Nederland. Ben je dus op zoek naar iets speciaals? En je ziet het niet op onze website? Informeer dan gerust, want we voegen ook nieuwe decoraties toe op verzoek van onze bruidsparen.

Credits: Inge Kooiman Fotografie

Minimum verhuur bedrag

Wij rekenen geen minimaal bedrag om decoraties te kunnen huren. Onze rentals zijn per stuk te huur, dus ook als je alleen 30 stoellinten of goud bestek voor 20 gasten nodig hebt voor jullie bruiloft.

Levering of ophalen?

Al onze decoraties kunnen door heel Nederland en in het buitenland geleverd worden. Ook kunnen jullie bruiloft decoraties zelf op komen halen in ons magazijn in Tilburg. Voor levering en ophalen op locatie rekenen wij €0,50 (excl. BTW) per gereden km. In deze kosten zitten de kosten van de vrachtwagen zoals onderhoud, verzekeringen, brandstof en salaris van onze chauffeurs inbegrepen. Wil je deze kosten graag vermijden? Dat kan! Regelmatig komen bruidsparen zelf met een bestelbus of aanhangwagen gehuurde decoraties ophalen en weer terugbrengen naar Tilburg. Zelfs bruidsparen die gaan trouwen in het buitenland zoals Frankrijk, Italië of Oostenrijk hebben in het verleden toffe rentals meegnomen naar hun buitenlandse bruiloft!

Close Menu