Graag verzorgen wij de complete kerstaankleding voor jullie kerstborrel, kerstfeest of nieuwjaarsfeest. Maar ook voor de verhuur van kerstdecoraties zijn jullie bij In Style Styling & Decoraties aan het juiste adres. Wij kunnen alle feestelijke decoraties op locatie leveren en naderhand weer ophalen. Daarnaast is het ook mogelijk dat jullie de kerstdecoraties zelf op komen halen en retourneren bij ons magazijn in Tilburg.

kerstaankleding huren

Kerstdecoraties

Het assortiment van kerstdecoraties bestaat uit zaaldecoraties zoals kerstbomen met kerstversiering, tafeldecoraties in kerstsfeer, kerstversiering om op te hangen en ballondecoraties in kerstsfeer. Sommige kerstdecoraties zijn te huur, maar bepaalde kerstaankleding zoals bijvoorbeeld ballonnen, rode lopers of papieren kerstversiering zijn alleen te koop. De kerstaankleding die we verhuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en thema’s. Zeker als jullie zelf creatief aan de slag willen om jullie kerst evenement om te toveren, verhuren we genoeg mooie decoraties voor een stijlvolle kerstborrel of kerstfeest. Daarnaast verhuurt In Style Styling & Decoraties ook passend meubilair zoals statafels, dinertafels, bestek, onderborden en loungezitjes. Op die manier  kunnen jullie alles compleet in één keer huren. Uiteraard verzorgen we ook mooie bloemenstyling zoals kerststukjes of kersttakken zodat jullie nergens meer naar om hoeven te kijken.

Advies kerstaankleding

Indien jullie graag zelf de aankleding willen verzorgen en graag kerstdecoraties willen huren, geven wij jullie indien gewenst gratis advies over de kerstaankleding. Jullie zijn van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek. Ook kunnen we jullie advies geven per mail of telefoon.

Compleet styling arrangement kerstaankleding

Willen jullie de aankleding van jullie kerst evenement nu liever uitbesteden? Wij verzorgen graag de complete aankleding op locatie zodat jullie hier geen omkijken naar hebben. Lees hier voor meer informatie over complete styling arrangementen.

Transport

Kleine kerstversiering zijn vaak makkelijk in een personenauto te vervoeren, maar gaat het nu om wat grotere decoraties of meubilair, dan kunnen we het uiteraard ook leveren en ophalen. Onze transporttarieven bedragen €0,50 excl. BTW per gereden km.

Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken in de aankleding van een kerst event? Neem gerust contact met ons op voor advies en de verhuur van kerstaankleding. Of plan online een vrijblijvend advies gesprek in, in onze showroom in Tilburg.

kerstdecoratie huren
Close Menu