Het nieuwe jaar staat voor de deur en wat hebben wij er zin in!
Nieuwe, leuke bruidsparen en prachtige bruiloften die we weer mogen aankleden komen eraan. Wij zijn dus goed op zoek gegaan naar de nieuwste weddingtrends voor 2018.
Wat kunnen jullie allemaal verwachten? Wij zetten het voor je op een rijtje!

Kleur van het Jaar – Ultra Violet

Ook dit jaar heeft Pantone weer een kleur van het jaar uitgeroepen: Ultra Violet!
Misschien wordt je niet direct heel enthousiast van het toevoegen van deze kleur aan jullie bruiloft… Maar het kan oh zo mooi zijn!
Zo kun je de kleur bijvoorbeeld verwerken in jullie bloemstukken, zoals hortensia’s. Of ga voor een prachtig violet tafelkleed!
Niet alleen zorg je zo voor een prachtig kleurdetail, het staat ook nog eens goed bij verschillende stijlen.
De kleur is perfect te combineren met goud, zilver, en de volgende weddingtrends van 2018: koper!

Links: | Rechts: The Wedding Playbook

Koperen details

Ga je voor neutraal en vindt je goud nét iets too much? Of wil je juist een vintage look en hou je van een stoerdere bruiloft? Koper is in!
We zagen deze kleur al vaker terug in de bruiloften van afgelopen jaar, maar aankomend jaar lijkt het nog populairder te worden.
Van bestek tot borden, van waxinelichtjes tot tafellopers, koper is een veelzijdige kleur die past bij ieder kleurenpalet.
Voor een styled shoot combineerden wij koper met een lichtblauwe touch, en creëerden zo een prachtig, dromerig plaatje.
Koperen details toevoegen met bestek? Die vindt je hier!

Foto: Stijn Rompa Fotografie

Hangende Centerpieces

Natuurlijk willen jullie de dinerlocatie zo mooi mogelijk aangekleed hebben. Draperieën aan het plafond, prachtige borden op tafel, en een mooi bloemstuk in het midden.
In 2018 mag dat allemaal wat gekker: wat dacht je van hangende centerpieces?
Geen hoge vazen met bloemen waardoor jullie gasten de overburen aan tafel niet meer kunnen zien. Geen centerpieces meer die nét niet groots genoeg zijn voor de bruidstafel.
Nee, in 2018 gaan jullie voor een originelere centerpiece. En het mooiste is: je kunt het invullen zoals jullie dat zelf willen!
Zo zijn wij enorm fan van tafelklemmen, die jullie kunnen decoreren naar eigen wens. Lichtjes, groene takken, veel bloemen, alles kan en mag!
Wil je graag een hangende centerpiece? Bekijk onze website en maak een afspraak! Wij spreken graag de mogelijkheden met je door.

Links: http://www.stylemepretty.com/2016/03/25/romantic-downtown-chicago-wedding/ | Rechts: https://ruffledblog.com/must-see-sophisticated-chateau-wedding-in-cannes/

Parels, glas en textures

De laatste weddingtrend hebben we in 2017 al stiekem voorbij zien komen: textures!
Het woord klinkt moeilijker dan het is: door lef te hebben in het gebruik van verschillende texturen creëer je een prachtig, origineel plaatje.
Binnen deze trouwtrend zijn ontzettend veel dingen mogelijk. Jullie totaalplaatje hangt dus af van jullie smaak.
Combineren is hiermee gelukkig erg makkelijk. Ga bijvoorbeeld voor een robuuste, stoere tafel met veel glazen vaasjes, waxinelichtjes en potjes.
Of maak het nog gekker, en combineer stoere details met romantische parels. Heb je er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht parels in een vaas te doen?

Willen jullie graag meer inspiratie opdoen of een aantal toffe items huren voor jullie eigen bruiloft? Onze showroom is iedere werkdag op afspraak geopend tussen 09.00 uur en 17.30 uur.
Laat je inspireren door deze leuke trouwtrends van 2018!

Close Menu