Geen of weinig praktijkervaring met event- en wedding styling?
Net begonnen als event- of weddingplanner en nog niet voldoende kennis over styling?
Of juist al ervaren als weddingplanner, maar je wilt graag wat meer theoretische kennis en handige tips & tricks van een ervaren en professionele wedding stylist? Dan is deze workshop over wedding styling echt iets voor jou!

Tijdens deze bruiloft styling cursus maak je kennis met de wereld van wedding styling, tegenwoordig niet meer weg te denken in de huwelijksbranche. Styling wordt een steeds belangrijker onderdeel van iedere bruiloft, feest of evenement. Zeker als wedding- of eventplanner zul je regelmatig in aanraking komen met bruiloft styling. Wij werken dan ook regelmatig samen met weddingplanners. Zij verzorgen zelf de styling en huren bij ons mooie bruiloft decoraties en meubilair. Vanuit onze ervaring van ruim 500 bruiloft stylingen voorzien we jullie graag van handige stylingtips en adviezen, zodat jullie zelf een mooie wedding styling neer kunnen zetten. De workshop bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Dankzij onze workshopruimte en showroom kunnen jullie tijdens de workshop ook zelf met styling aan de slag!

In de ochtend behandelen we een stuk theorie en tips en tricks die we graag delen n.a.v. jarenlange ervaring. Ook bespreken we waar je allemaal aan moet denken en op moet letten bij het voorbereiden van een styling op locatie.
In de middag gaan jullie zelf aan de slag met stylen in onze showroom aan de hand van ons grote assortiment in de catalogus. Vergeet daarbij zeker niet mooie foto’s te maken van jullie resultaat voor social media!

Beschikbare data

Donderdag 28 maart 2024 van 10.00 tot ongeveer 16.30 u.

Donderdag 21 november 2024 van 10.00 tot ongeveer 16.30 u.

Drankjes, versnaperingen en lunch zijn tijdens deze dag inbegrepen.

Referenties van cursisten

Miranda van For You Weddings
“Ik heb een topdag gehad! En dat dankzij Anouk Lisman. Met de flinke dosis stylingkennis die we ’s morgens kregen, mochten we ‘s middags zelf aan de slag. Om zo ons eigen creatieve inzicht en de opgestoken kennis om te zetten in wedding styling; Gevolg: mooie gestylde dinertafels, thematisch aangeklede ceremoniezalen en een prachtige vintage cadeautafel. Met relatief simpele middelen hebben we geleerd een prachtige styling neer te zetten. Anouk beschikt over enorm veel kennis, volgt (Amerikaanse) trends op de voet en heeft ook veel ervaring opgedaan de laatste jaren. Geen wonder dat ze in een relatief korte tijd zo’n goed lopend bedrijf heeft opgezet in een geweldig bedrijfspand met een heuse workshopruimte. Bedankt Anouk! Ik kijk met plezier terug op deze dag.”

Wendy Kruikemeijer van Wedding Wishes
“De workshop van Anouk was zeer inspirerend. Naast het praktijkgedeelte, heeft ze middels een stuk leuke theorie, handvatten gegeven zodat je weet waar je moet beginnen als het gaat over styling. Daarnaast veel geleerd over de verschillende soorten styling en kleuren die er bestaan.Het meest interessante was het praktijkgedeelte, waar de ceremonieruimte en een dinertafel gestyled moest worden. Dit is een workshop waarin ik zeker veel kneepjes van het vak geleerd heb. Ik kan mijn bruidsparen op het gebied van styling nu nog meer toegevoegde waarde bieden. Daarom kan ik de workshop van Anouk dan ook aan iedereen van harte aanbevelen!”

Priscilla van Verzorgd Trouwen
“Op 8 maart heb ik de styling workshop bij Anouk Lisman van In Style Styling & Decoraties gevolgd. De ochtend begon met een theoretisch gedeelte over de verschillende kleursoorten, stijlen en thema’s die je tegen kunt komen qua styling. Dit werd afgewisseld door groepsopdrachten waarin we een specifieke styling moesten kiezen en de materialen die we daarvoor zouden gebruiken. Erg leerzaam en leuk mede ook door de aanvullende tips en adviezen die Anouk ons gaf. Daarna moesten we ’s Middags in twee groepen aan de slag met het daadwerkelijk stylen van een ceremonie opstelling en een dinertafel. Daarvoor konden we alle gewenste materialen gebruiken die Anouk op voorraad heeft. Dit vond ik zelf het leukste gedeelte: lekker creatief bezig zijn met andere collega weddingplanners. Ook hierbij gaf Anouk weer tips en verbeterpunten. Het was een zeer gezellige en vooral leerzame dag. Anouk weet als styling professional precies de juiste tips en adviezen te geven, maar laat ook ruimte voor je eigen ideeën. Anouk, bedankt voor deze zeer leuke workshop waar ik veel van opgestoken heb! “

Loes van Fabuloes
“Als weddingplanner kom je vaak in aanraking met het onderwerp styling. Hoe zorg je ervoor dat de persoonlijke touch zoveel mogelijk wordt doorgetrokken in de uitstraling van de gehele bruiloft? Styling is hierbij een niet te missen onderdeel. Ik heb daarom een workshop gevolgd van Anouk Lisman en werd positief verrast door de vele mogelijkheden die styling biedt. Anouk is een prof, en naast het overbrengen van haar kennis deelde ze ook haar leuke en minder leuke ervaringen met ons. Ik vond de workshop interessant, praktisch en zeker ook een uitdaging om nog meer uit wedding styling te halen.”

Kosten

€195 excl. BTW (incl. lunch en gebruik van styling materialen)

Locatie:
Kraaivenstraat 34
5048 AB Tilburg
Tel: 013 590 6171

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden

Close Menu