Wij maken altijd een offerte op maat. Stylingen op locatie starten gemiddeld vanaf €1.750 (incl. BTW) incl. decoraties, stylingkosten en transportkosten. De kosten voor een styliste bedragen €70 excl. BTW per styliste per uur. Meestal komen we met 2 of 3 wedding stylistes styling op locatie verzorgen, afhankelijk van de grootte van de styling. Lees hier meer over de kosten van het inhuren van een bruiloft styliste. Interesse in een van bovenstaande mogelijkheden of in bepaalde decoraties? Neem dan contact op met ons en wij sturen zo spoedig mogelijk een offerte toe met onze mogelijkheden en tarieven. Wij zijn werkzaam door heel Nederland, België en Duitsland, maar voor verhuur & verkoop gaan onze decoraties ook naar andere delen van de wereld!

Alle prijzen van onze decoraties gelden voor 1 of meerdere dagen. De meeste verhuurbedrijven rekenen prijzen per dag, wij rekenen prijzen per aaneengesloten huurperiode. Uiteraard kunt u de decoraties niet een ongelimiteerd aantal dagen huren, maar mocht u ze enkele dagen langer nodig hebben, dan rekenen wij daar niets extra voor.

U kunt de decoraties zelf ophalen en terugbrengen of gebruik maken van onze transportservice. Vaak is het goedkoper om de kleinere en lichtere decoraties zoals linten, stoelhoezen, statafelhoezen, tafellopers etc. te laten verzenden en weer op te laten halen. De verzend tarieven voor heen en terug verzending zijn vanaf €20,50 en zijn afhankelijk van het gewicht.

Foto’s met dank aan Studio Damon & 2 Rings Fotografie

Close Menu