Lees hier de veel gestelde vragen die wij als bruiloft stylist regelmatig te horen hebben gekregen. Staat jullie vraag er niet bij? Neem dan direct contact met ons op via e-mail of telefoon.

Wat kan een bruiloft stylist voor jullie bruiloft betekenen?

Wat kost een wedding stylist om in te huren voor jullie bruiloft?

Wat is wedding styling en waarom heeft wedding styling meerwaarde?

Wat zijn de openingstijden van jullie showroom?

Stylen jullie ook buiten locaties in Nederland of het buitenland?

Wat voor een trouwdecoraties verhuren jullie?

Wat is de huurperiode van de gehuurde decoraties?

Wat is het verschil tussen een weddingplanner en een wedding stylist?

Hoe ver van te voren moet ik de styling van de bruiloft regelen?

Hebben jullie een checklist of stappenplan voor het regelen van bruiloft styling?

Wat zijn de transportkosten van decoraties naar en van de locatie?

Hoe kunnen wij betalen voor een styling of voor de gehuurde decoraties?

Uit hoeveel bruiloft stylisten bestaat het team van In Style Styling?

Waarom zouden we moeten kiezen voor In Style Styling?

Waar kunnen jullie allemaal aan denken als het om bruiloft decoratie gaat?

Waarom bruiloft styling decoraties inhuren?

Kleden jullie ook kerst evenementen aan?

Hebben jullie voorbeelden van kerst thema aankleding mogelijkheden?

Waar kan ik decoraties voor mijn bruiloft huren?

Hebben jullie speciale 21 diner verhuur pakketten voor mijn 21e verjaardag?

Waarom hebben jullie een ZIWA award gewonnen voor beste wedding styling & decoratie?

Kan ik kosteloos annuleren als de bruiloft verschoven wordt door het Corona virus?

Borg

Wij vragen een borg van ong. 30% van het totale bedrag. Deze borg wordt na het retourneren direct terug gestort of contant terug gegeven. Dit is afhankelijk of de borg contant wordt voldaan bij het ophalen/afleveren. Of dat deze van tevoren per bankrekening wordt voldaan.

Bezorgen & Ophalen

Standaard bezorgt In Style Styling van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Ook buiten deze tijden is bezorging mogelijk, maar dan gelden aangepaste tarieven. Dit geldt ook voor bezorging op zaterdag en zondag. Op zondag wordt allen bij uitzondering bezorgd of opgehaald. Ook is het mogelijk dat u op afspraak de decoraties zelf komt ophalen en weer komt terug brengen naar onze locatie in Tilburg.

Voorkeurstijd bezorgen

Bij opgave van uw order kunt u een voorkeurstijd voor bezorging aangeven. Onze planner zal zo veel mogelijk proberen deze voorkeurstijd na te komen.

Bezorgkosten

Onze transportkosten bedragen €0,70 (excl. BTW) per gereden km. gerekend vanaf ons magazijn in Tilburg. Dit is de afstand van Tilburg tot aan de locatie en weer terug voor het brengen. En nogmaals deze afstand voor het ophalen van de decoraties en meubilair.

Retourneren

Voor linnen gelden de genoemde prijzen inclusief schoonmaakkosten. Wel wordt linnen opgevouwen aangeleverd en dient opgevouwen en zonder knopen geretourneerd te worden om beschadigingen te voorkomen. In geval van beschadiging worden er kosten in rekening gebracht.

Gehuurde spullen zoals stoelen en decoraties aangeleverd in beschermhoezen en transportdozen dienen in dezelfde staat van verpakking geretourneerd te worden. Wanneer u kiest voor alleen transportkosten, worden de stoelen niet uit de dozen en hoezen gehaald! U dient deze zelf  of in overleg met de locatie uit te pakken en weer voor retourneren in te pakken in de dozen en hoezen.

Beschadigingen/vermissing

Na terugkomst van de materialen in ons magazijn worden deze geteld en gecontroleerd op vermissingen en beschadigingen. Indien In Style Styling & Decoraties tijdens deze telling manco’s en/of beschadigingen constateert, wordt de mancoprijs aan u berekend. Indien ontbrekende materialen alsnog retour gebracht worden, worden deze uitsluitend gecrediteerd wanneer dit binnen 14 dagen gebeurt. Voor beschadigde materialen worden de reparatiekosten in rekening gebracht.

Close Menu