Wij zijn gespecialiseerd in het stylen van feesten, borrels, zakelijke evenementen en bruiloften. Wij luisteren met passie en ervaring naar jullie wensen en denken graag  met jullie mee.  Graag creëren wij daardoor unieke stylingconcepten op maat. Hierbij kan gedacht worden aan unieke tafelstyling, foodstyling, aankleding  huwelijksceremonie, speciale thema’s en sfeeraankleding van een feestzaal.
Naast bruiloften en privé feesten, kleden wij ook zakelijke evenementen aan zoals personeelsfeesten, kerstfeesten, nieuwjaarsborrels, workshops & seminars, product presentaties etc.

Complete styling

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor styling en het aankleden van feesten en evenementen. Het meest complete styling arrangement is een arrangement waarbij wij in nauw overleg met jullie een concept uitwerken voor de aankleding van bijv. een feestzaal, ceremoniezaal, boot of tuin. Styling op locatie is meestal pas reëel haalbaar met een budget vanaf €750 á €1.000. Graag nodigen we jullie uit in onze showroom in Tilburg voor een kennismakingsgesprek om de gewenste aankleding te bespreken.

Decoratie verhuur

Een andere mogelijkheid is een D.I.Y. decoratie verhuur arrangement waarbij jullie feestdecoraties van ons huren en/of kopen en deze zelf aanbrengen (of laten aanbrengen door familie / vrienden / ceremoniemeester).

Het grote voordeel van ons decoratieverhuur is dat onze huurprijzen per aaneengesloten periode zijn en niet per dag! Al met kleine budgetten kan je op deze manier een feest of bruiloft toch stijlvol aankleden.

Organisatie & Styling

De 3e optie is een combinatie van organisatie & styling. Niet alleen verzorgen wij de complete styling en zorgen wij ervoor dat alles bijzonder aangekleed is, ook zorgen wij ervoor dat de organisatie die dag op rolletjes loopt. Niet alleen ideaal voor zakelijke evenementen, maar ook voor bruidsparen die graag een ceremoniemeesterschap willen combineren met unieke aankleding van hun bruiloft.

Wedding Styling

Wij hebben al vele bruiloften mogen aankleden. Daardoor beschikken wij over zeer veel unieke en soms handgemaakte huwelijksdecoraties. Bijvoorbeeld stijlvolle stoelhoezen met linten, exclusieve pomanders, tule bollen, witte klapstoelen, trouwbogen en prieeltjes. Ook hebben wij een uitgebreid huwelijksdecoratie assortiment in onze webshop met o.a. ringkussentjes, gastenboeken en lampionnen.

Bloemstyling

Wij werken samen met exclusieve bloemstylisten gespecialiseerd in grote evenementen en bruiloften. Denk aan eenvoudige vaasjes met bloemen, manr ook groot opgemaakte centerpieces op tafels of zuilen. Dankzij onze lange ervaring kunnen wij jullie ook goed advies bieden over passende bloemstyling bij jullie bruiloft of evenement.

Webshop

In onze wenshop verkopen we veel bijzondere decoraties om feesten, bruiloften en evenementen mee te versieren.

Denk hierbij aan o.a. lampionnen, honeycombs, pom poms, decoratie diamanten, tafellopers en nog veel mee.

Check hier ons uitgebreide webshop assortiment >>

Voor meer informatie over prijzen, ons decoratie assortiment en voor overige vragen, kunt u gerust contact opnemen.

Onze trouwdecoraties en feestdecoraties zijn alleen op afspraak te bezichtigen. Voor exclusieve en stijlvolle decoraties bent u bij ons op het goede adres!

Close Menu