It’s a wrap! Een mooie rustieke bruiloft stond al een tijdje op ons to-do lijstje. En zo werd het idee om een mooie trouwlocatie bij een bos te vinden voor het houden van een rustiek romantisch geïnspireerde bruiloft shoot nu toch eindelijk werkelijkheid. Al snel kwamen we uit bij Auberge du Bonheur in Tilburg, een prachtige locatie omringd door het bos. En nadat we ons idee pitchten aan Ruben van Tovergoud Bruidsfotografie was hij ook meteen om. Mooie locatie en enthousiaste fotograaf, dubbelcheck!

Rustic Romantic
Geïnspireerd door het bos heeft ons team rustieke bankjes ontworpen van Amerikaanse eiken voor de ceremonie en een wedding backdrop bestaande uit een berkenhouten frame met schermen van takken. José van Stijlvol Groen heeft de hele ceremonie setting mooi aangekleed met bloemen. En geheel in stijl hebben we de titel van Mr. en Mrs. in kleine houten bordjes gekerfd en deze aan de stoelen gehangen. Klaar voor het Ja-woord!

Foto: Tovergoud Bruidsfotografie

Tijd voor taart!
Na de ceremonie was het tijd voor taart en lekkers van Sugarlips Cakes. De onderste laag van de cake was bedekt met chocola en heeft een boomstam-look gekregen zodat het mooi aansluit bij het rustieke thema. Al het andere lekkers werd op echte boomschijven/stammen op de sweet table gezet. Als decoratie hebben we op zowel de sweet table als de dinertafel gebruik gemaakt van zelfgemaakte berkenhouten kandelaars met waxinelichtjes, boomschijven, kleine vaasjes met prachtige bloemen en groen mos als finishing touch. In combinatie met een jute tafelloper en zelfgemaakte servetringen van boomschors en touwtjes zorgde dit voor de perfecte rustiek romantische sfeer bij het diner.

Foto: Tovergoud Bruidsfotografie

It’s all in the details
Naast onze stylisten is ook onze grafisch vormgever creatief bezig geweest. De menukaart, RSVP kaart, naamkaartjes en uitnodiging kregen niet teveel frutsels in het ontwerp om het clean en rustiek te houden. En ook José van stijlvol Groen heeft haar groene handjes flink laten wapperen. Voor het bruidsboeket heeft ze verschillende soorten bloemen met zachte romantische pastelkleuren gebruikt. Dezelfde bloemen kwamen terug in de wedding backdrop, dinertafel, sweet table en in het haar van de bruid en bruidsmeisjes.

Foto: Tovergoud Bruidsfotografie

Voor vervoer van de newly weds hebben we Patricia van Trouwbus Tilburg gevraagd met haar mooie, zelf gerenoveerde Volkswagen busje. Dit paste goed bij het romantische gevoel wat we wilden vastleggen tijdens de shoot net zoals de prachtige trouwringen van Juwelier Marco Mathieu en de mooie armbanden en oorbellen van DRKS. Allemaal niet te sparkly, maar gewoon elegant en eenvoudig.

Om het plaatje compleet te maken…
En wat is een wedding shoot zonder modellen?! Niet zo veel geloven wij.. Gelukkig zijn onze bruid en bruidegom in het echte leven ook madly in love, waardoor ze lekker zichzelf konden zijn als stelletje voor de camera. En de bruidsmeisjes zijn tweelingzussen, die er in de one shoulder jurken van Marie-José Swolfs bruidsmode ook prachtig uitzagen. Zij heeft ook de bruidsjurk verzorgd die werd gekozen om het elegante, romantische gevoel zonder teveel poespas. De bruidegom straalde deze dag in een pak en accessoires van Tailormade Suits. En zoals dat ook voor een echte bruiloft geldt, is het pak voor deze shoot ook speciaal ontworpen en op maat gemaakt.

Natuurlijk zouden onze modellen er niet zo geweldig uit gezien hebben zonder het magische werk van fashion hairstyliste Lonneke van Dijk en Netanya Luschen, een professionele Nails & Make Up Artist. Zij zijn de hele dag bij de modellen aanwezig geweest voor de nodige touch-ups, om te zorgen dat alles mooi op beeld vastgelegd kon worden. Videograaf Jos van Heikoop Media schoot een fantastische video van de hele shoot, die deze dag vol Rustic Romance laat zien in beweging.

Foto: Tovergoud Bruidsfotografie

Terwijl wij hier trots zitten te zijn op het resultaat en onze gedachtes al afdwalen naar het volgende item op ons to-do lijstje, laten we jullie nog even lekker wegdromen bij de onderstaande beelden. Enjoy!

Credits
Fotograaf: Tovergoud Bruidsfotografie
Videograaf: Heikoop Media
Locatie: Auberge du Bonheur, Tilburg
Styling & organisatie: In Style Styling & Decoraties
Bloemist: Stijlvol Groen
Drukwerk: In Style Styling & Decoraties
Bruidstaart & sweet table: Sugarlips Cakes
Hair stylist: Lonneke van Dijk – Fashion Hairstylist
Make-up artist: Netanya Nails & Visagie
Sieraden: DRKS
Trouwringen: Marco Mathieu
Trouwjurk & jurken bruidsmeisjes: Marie-Joseé Bruidsmode & Couture
Trouwpak en accessoires: TailormadeSuits
Trouwvervoer: Trouwbus Tilburg
Bruid & bruidegom: Lotte & Ronnie
Bruidsmeisjes: Nikki & Imli

Close Menu