Hebben jullie de mooie styling al gezien bij de locatie EVE in Tilburg? EVE Tilburg is een prachtige locatie met veel mogelijkheden voor bijzondere events en feesten, zoals bijvoorbeeld een bruiloft. De ruimte is erg industrieel en robuust maar ook sfeervol. We hebben gebruikt gemaakt van meerdere stijlen zoals industrieel en back to nature. Ben je benieuwd hoe het eindresultaat van de styled shoot geworden is? Bekijk hieronder de foto’s.

Welke styling past bij jullie bruiloft?

Op de prachtige locatie bij EVE in Tilburg hebben we een styled shoot gehad met verschillende stijlen. Met deze verschillende thema’s willen we laten zien wat je allemaal kan doen met decoratie. Met de verschillende thema’s zie je welke mogelijkheden er allemaal zijn. Hieronder staan afbeeldingen van de verschillende stijlen. Zo kan je zelf kiezen wat het beste bij jullie past!

Classic but elegant with a touch of silver

Bij deze ceremonie hebben we veel gebruik gemaakt van de kleuren wit en zilver en daarnaast gecombineerd met sfeervolle kaarsen en bloemen. Door het gangpad mooi aan te kleden zoals op de foto’s hieronder creëer je een sfeervolle en romantische omgeving.

klassieke trouwzaal inrichting

Foto’s: Corné Hannink

De tinten wit, lichtroze met zilverkleurige accenten vormden het perfecte kleurenpalet voor deze tafel. De tafel werd aangekleed met een wit tafellaken, de stoelen bekleed met zilverkleurige linten en bloemen. Daarnaast is de tafel gedecoreerd met een zilveren tafelloper, kaarsjes, witte rozenblaadjes en een groot bloemstuk.

gedekte tafel met klassieke elementen

Foto’s: Corné Hannink

Romantic with a touch of gold

De ceremonie op de foto’s is romantisch aangekleed. De hoofdkleur is roze. De roze kleur komt terug in de stoellinten, ballonnen, stoelen van het bruidspaar en in de bloemen. In het gangpad naast de stoelen zijn kleine vaasjes weggezet met een subtiel bosje bloemen, daarnaast staan nog kaarsen als sfeerverlichting. In de details van de ceremonie is gewerkt met gouden accenten. De gouden kleur komt terug in de stoelen en in de ballonnen. De eyecatcher van de ceremonie is de backdrop. De backdrop bestaat uit witte en lichtroze bloemen.

romantisch ingerichte trouwzaal

Foto’s: Corné Hannink

Industrial meets rustic

Voor deze styled shoot bij EVE hebben wij onder andere ook gekozen voor een industrieel thema. Bij de ceremonie is gebruikt gemaakt van rustige tinten zoals bruin en groen. Ondanks de industriële look is het een sfeervolle ceremonie door de pilaren met witte kaarsen. De stoelen zijn bekleed met groene takken. De groene bloemen en takken komen zowel bij de stoelen als bij de backdrop terug.

ingerichte trouwzaal rustic

Foto’s: Corné Hannink

De tinten groen, lichtroze en roségoud vormden de kleurencombinatie voor deze tafel. De tafel werd aangekleed door middel van roségouden kandelaars, groene takken en vaasjes met lichtroze bloemen. De industriële locatie past goed bij dit thema en sluit goed aan. De stoelen zijn gedecoreerd, net zoals bij de ceremonie, met groene takken die ook op de tafel en bij de centerpiece gebruikt zijn.

gedekte tafel voor 6 personen

Foto’s: Corné Hannink

Leveranciers:

Fotograaf: Corné Hannink

Locatie: EVE Tilburg

Styling: In Style Styling & Decoratie

Bloemen: Bij Evelien

Close Menu