Denk je aan bruiloften, dan denk je al snel aan romantische sferen. Kleuren als roze en goud zijn dan ook tijdloos en populair in zowel de aankleding als de bruidsparen zelf. Maar niet iedereen zit graag op deze roze-gouden wolk. Zoek je een ander kleurenpalet, maar wil je wel graag in de romantische sfeer blijven? Ruil je roze-gouden wolk in voor een blauw-koperen, en laat je inspireren door deze prachtige styled shoot!

Op een stralende dag in het zonovergoten Vught was Kasteel Maurick het toneel voor onze nieuwste styled shoot. Het thema Dusty Blue, in combinatie met koperen details, werd doorgevoerd in verschillende aspecten van de shoot. In samenwerking met onder andere fotograaf Stijn Rompa, babs Uw Ceremoniespreker, en videograaf JA Creations, creëerden wij een hemels decor voor een prachtige bruiloft.

Hemelse sferen
Als bruidspaar kan de blauw-koperen wolk vanaf het begin natuurlijk al niet stuk. Jullie gasten mogen daar natuurlijk niet in ontbreken. Stijlvolle Trouwkaarten ontwierp speciaal voor deze shoot een prachtige huisstijl, gebaseerd op het kleurenpalet. Waar de fleurige details de bedankkaartjes romantisch maken, zorgt de luchtige, blauwe achtergrond op de Save the Date’s voor een zachte, hemelse sfeer.

Foto: Stijn Rompa Fotografie

Power couple
Als bruid en bruidegom zijn jullie het stralende middelpunt van jullie grote dag. Wat jullie dragen is erg belangrijk, je wilt over een aantal jaar natuurlijk trots terug kunnen kijken op de foto’s van nu. Niet alle bruidsparen voeren hun thema door in hun trouwpak  of bruidsjurk. Maar waarom eigenlijk niet? Het Dusty Blue thema leent zich perfect voor de aankleding van zowel de setting als het bruidspaar. Marie-José Swolfs Bruidsmode en Couture en Tailor Made Suits snappen dat maar al te goed. Zij leverden voor deze styled shoot een beeldschone bruidsjurk en een prachtig blauw pak. Met hulp van Mooi bij Linda, die zorgde voor prachtige make-up en haarstijlen voor zowel bruid als bruidegom, en accessoires van DRKS en Juwelier Marco Mathieu, straalde het bruidspaar de hele dag. Een plaatje om te zien!

Foto: Stijn Rompa Fotografie

Op een wolkje
Jullie ceremonie is de perfecte gelegenheid om jullie thema the showcasen. In Style Styling & Decoraties creëerde een prachtige setting in het blauw-koperen thema. Door wit met blauwe stof te combineren in de stoelen langs het gangpad komt het thema goed naar voren, zonder de aandacht af te leiden van jullie als bruidspaar. De rest van de stoelen is dan ook volledig wit – de blauwe stof op de binnenste stoelen is sterk genoeg om het thema te benadrukken, maar subtiel genoeg om niet de overhand te nemen tijdens jullie ceremonie. Om ook koper terug te laten komen tijdens de ceremonie, maakte In Style gebruik van een koperen backdrop en windlichten langs het gangpad. Koper is binnen dit thema een accentkleur, en door het terug te laten komen in kleine details zorgde In Style voor een perfecte mix van blauw en koper. Het bloemwerk in zowel de stoelen als de backdrop, verzorgt door Bij Evelien, maakt het plaatje compleet. Jullie gasten hebben gegarandeerd het gevoel dat ze op een wolkje zitten!

Foto: Stijn Rompa Fotografie

Smultijd
De ceremonie is voorbij, jullie hebben de geloften uitgewisseld en zijn nu officieel man en vrouw. Dat moet gevierd worden! Speciaal voor deze shoot bakte Cake5 een prachtige taart, helemaal in het Dusty Blue thema. De taart zelf doet direct denken aan een helderblauwe hemel. De koperen details, waaronder de bloem geven nét het koperen accent wat nodig is om het thema compleet te maken. Prachtig om te zien, heerlijk om te eten. Wij dromen nog even weg bij deze taart…

Foto: Stijn Rompa Fotografie

Na de bruiloft…
De bruiloft zit er op, de gasten zijn naar huis en jullie gaan moe maar voldaan de huwelijksnacht tegemoet. Trouwbus Tilburg verzorgde dit prachtige vintage busje voor ons bruidspaar, geheel in stijl en thema. Zo hoeven jullie je geen zorgen te maken om rode stoplichten of files; dit busje rijdt als een droom!

Foto: Stijn Rompa Fotografie

Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat, en dromen graag met jullie weg bij onderstaande foto’s. Heb je inspiratie opgedaan en wil je ook zo’n prachtig gestylde bruiloft? Bezoek onze website en kom gezellig langs!

Credits
Fotograaf: Stijn Rompa Fotografie
Styling: In Style Styling en Decoraties
Locatie: Kasteel Maurick
Vervoer: Trouwbus Tilburg
Pak: Tailor Made Suits
Jurk: Marie José Swolfs bruidsmode en couture
Taart: Cake5
Bloemwerk: Bij Evelien
MUAH: Mooi by Linda
Ringen: Juwelier Marco Mathieu
Accessoires: DRKS
Drukwerk: Stijlvolle Trouwkaarten
Videograaf: JA Creations
Babs: Uw Ceremoniespreker

Close Menu