Veel bedrijven houden ieder jaar een nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel voor hun medewerkers. Vaak zijn de ruimtes die gebruikt worden voor een nieuwjaarsevent helaas niet leuk aangekleed om een gezellig sfeer te kunnen creƫren. Wij kunnen met kleine aanpassingen een ruimte sfeervol aankleden. Naast het verzorgen van nieuwjaarsreceptie aankleding kunnen we ook alleen decoraties voor verhuur leveren voor een nieuwjaarsborrel of receptie.

Versiering nieuwjaarsreceptie & nieuwjaarsborrel

Ballonnen doen het altijd goed als versiering van een nieuwjaarsevenement. Van trosjes heliumballonnen om op statafels te plaatsen of op de grond in de zaal, tot grote folie cijfers of letters met bijvoorbeeld Happy New Year. Ook hebben we een verschillende latex ballonnen met leuke opdruk teksten als Happy New Year of hippe confetti of led ballonnen. En wat dacht je van een leuk ballonnenframe om als achtergrond van een photobooth te dienen? Wij kunnen ballonnen in heel veel verschillende kleuren leveren. Goud en zilver zijn vaak populair voor nieuwjaarsreceptie aankleding, maar ook gebruiken we wel eens logo kleuren van het bedrijf waar de nieuwjaarsreceptie plaats vindt.

nieuwjaarsborrel

Meubilair Nieuwjaarsevent

Soms is er reeds meubilair op de locatie aanwezig. Maar wij kunnen altijd meubilair als statafels, loungebankjes en tafeltjes en gewone tafels en stoelen leveren. Uiteraard kunnen we dat mooi aankleden met een kaarsje en een bloemetje. Maar ook meubilair zoals een bar of pipe & drape systeem is geen enkel probleem. En wat dacht je van een toffe donut wall of grote marquee letters met lampjes met een jaartal of letters? Ook items zoals een photobooth met achtergrond en leuke props of een goede DJ met DJ meubilair leveren we graag mee. En wilt u ook graag hapjes of drankjes geserveerd hebben op het event? Dan kunnen we ook catering mogelijkheden bespreken.

Neem gerust contact op per mail voor de mogelijkheden rondom uw nieuwjaarsevent of bel naar 013-590 62 71.

aankleding oud en nieuw
Close Menu