Credits: Stories by Josan

Wie had ooit gedacht dat het Corona virus zo’n impact zou hebben op onze huidige samenleving? Afgelopen 2 jaar hebben we heel veel bruiloften (uiteraard gratis) verplaatst en geannuleerd. Wat een enorme teleurstelling voor heel veel aanstaande bruidsparen die afgelopen 2 jaar zouden gaan trouwen. Speciaal voor de Corona periode hebben we een micro bruiloft styling pakket en een micro verhuur pakket samen gesteld.

Uiteraard is dit micro styling pakket ook gewoon uit te breiden voor grotere aantallen! Zeker nu de Corona periode weer enigszins voorbij lijkt te zijn, vinden er gelukkig weer grotere bruiloften plaats. Dus mocht jullie bruiloft uit een groter gezelschap bestaan, dan passen we dit pakket graag aan voor het juiste aantal gasten. De prijs is dan afhankelijk van het aantal extra benodigde stoelen en de extra styling tijd.

Inhoud micro bruiloft styling pakket

Covid-19 Bruiloft beperkingen

Je bruiloft vieren met veel gasten, is vanwege de afschaffing van Covid-19 beperkingen helaas gewoon weer mogelijk. Halleluja! Maar mocht het Corona virus toch weer flink de kop opsteken en trouwen weer met een beperkt aantal aanwezige personen mogen, dan hebben wij passende oplossingen voor jullie klaar staan. Een beperkt aantal gasten en 1,5 m. is voor ons geen probleem om er toch een toffe styling van te maken! Wij hebben verschillende corona proof opstellingen uitgeprobeerd, dus wij voorzien jullie graag van advies binnen dit scenario.

Covid-19 bruiloft ceremonie

Intieme micro bruiloft

Nu was een micro bruiloft al een opkomende trend dit jaar. Maar niemand had kunnen voorzien dat het ook tijdelijk een vereiste zou worden. Er zijn gelukkig ook enkele positieve kanten aan een micro bruiloft. Zoals kostenbesparing en het feit dat de sfeer van de bruiloft intiem blijft. Zo hebben jullie als bruidspaar echt rustig de tijd om al je gasten te spreken en worden jullie minder “geleefd” tijdens de dag zelf.

Tip: Huur een videograaf in om alles vast te leggen. Zo kan je later als je een trouwfeest geeft, alsnog de beelden van de ceremonie kan laten zien aan al je gasten!

Micro verhuur styling pakket

Willen jullie graag zelf jullie micro bruiloft stylen? Dat kan natuurlijk ook! Je kan hetzelfde pakket bij ons afnemen zonder de styling kosten. De prijs is dan €550 excl. transportkosten. Uiteraard kunnen we ook dit verhuur pakket uitbreiden naar een groter aantal gasten. Mail ons voor dit pakket op maat gemaakt voor jullie aantal gasten.

micro verhuur styling decoratie

Extra opties micro bruiloft styling

Uiteraard valt dit styling pakket voor jullie micro bruiloft nog verder uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan een een loper voor in het gangpad of een exclusief bloemstuk voor aan de backdrop.

Meer info

Meer weten over dit toffe styling pakket voor jullie micro bruiloft in deze tijden van het Corona virus en zonder Corona? Mail of bel ons dan via info@instylestyling.tijdelijkoppad.nl of 013-590 61 71. Onze showroom is op afspraak te bezoeken (volgens de RIVM richtlijnen indien nodig).

Close Menu