Glas gebruiken als decoratie op je trouwdag klinkt misschien een beetje raar maar het wordt steeds meer een trend en de mogelijkheden zijn oneindig. Glas met bedrukking kan je helemaal naar jullie stijl maken en heeft het een luxe en moderne uitstraling. Hieronder staan een paar ideeën waarmee je glas kan verwerken in jullie bruiloft.

Welkom

Glas als decoratie is een leuke vervanger voor een standaard welkomst bord. Er zijn vele mogelijkheden die je kan toepassen op het glas. Zo hoeft het niet alleen vierkant te zijn maar kan je er ook voor kiezen om het rond te laten zijn. Daarnaast kan je er een leuke eigen touch aan geven door in jullie handschrift jullie namen er op te zetten. Zo maken jullie echt iets unieks. Maar een mooie calligrafie lettertype staat natuurlijk ook super elegant en chique. Een leuke kleur op het glas of bloemen rond om maakt het helemaal af zodat het helemaal bij jullie bruiloft zal horen.

Tafel indeling en nummers

In plaats van naamkaartjes op de borden te leggen is het ook een leuk idee om bij binnen komst van de eetzaal een grote glasplaat neer te zetten met de tafelnummers erop en de namen daar onder. Zo kunnen de gasten makkelijk hun tafel vinden bij binnen komst. Om in het zelfde thema te blijven zouden zelfs de tafel nummers op glas geschreven kunnen worden zodat het een mooi geheel is.

Menu

Als je toch mee wil gaan in de glas trend maar niet gelijk iets groots wil doen dan is het menu een leuke optie. Het menu kan snel wat saai worden en zo geef je er net een extra draai aan. Let wel op dat de gasten zich niet kunnen snijden aan het glas. Je kan natuurlijk ook gewoon plexiglas gebruiken, wel zo veilig!

Close Menu