Foodtrucks zijn razend populair, ook in weddingland! Ze zijn natuurlijk perfect om in een ongedwongen sfeer snacks en eten uit te serveren, maar ze kunnen op nog veel meer manieren ingezet worden: bijvoorbeeld als een truck vol trouwbedankjes!

Bij In Style Styling & Decoratieis houden we van foodtrucks. Ze geven net die extra touch aan de decoratie van jullie bruiloft, en zijn ook nog eens multi-inzetbaar. Dus besloten wij onze foodtruck onder handen te nemen, en er een foodtruck vol bedankjes van te maken! Trouwbedankjes zijn dé perfecte herinnering die jullie mee kunnen geven aan jullie gasten. Lees hieronder onze ideeën en laat je inspireren!

Waaiers
Vindt jullie bruiloft in de zomer plaats? Dan wil je natuurlijk niet dat jullie gasten het te warm krijgen. Een waaier kan dan uitkomst bieden. Naast dat het super handig is, staat het ook nog eens heel vrolijk! Wij kozen voor onze foodtruck voor blauwe waaiers, maar iedere andere kleur werkt ook perfect. Ga voor waaiers in de kleur van je thema, en je trekt het hele plaatje samen.  Je gasten zullen jullie dankbaar zijn voor de verkoeling, en jullie hebben meteen een leuke manier om jullie gasten te bedanken!

Gepersonaliseerde decoratiehartjes
Tegenwoordig zijn (rieten) hartjes niet meer weg te denken uit het gemiddelde huishouden. Jullie dag staat in het teken van de liefde, dus waarom combineren jullie de twee niet? Decoratie harten zijn leuk om te geven én om te krijgen. Om het geheel persoonlijker te maken, kunnen jullie er een handgeschreven, persoonlijke tekst aan hangen. Hebben jullie geen tijd om de teksten zelf te maken? Laat dan tags maken met een berichtje of jullie namen erop. Een leuke lint om het hart heen, en jullie hebben een superleuk bedankje om mee te geven aan jullie gasten!

PhotoBooth
Naast dat de foodtruck voor bedankjes gebruikt kan worden, is het ook perfect om als photobooth te gebruiken! De photobooth is tegenwoordig razend populair. Jullie gasten kunnen foto’s maken wanneer ze willen, met leuke props ter decoratie.  De voorkant van de foodtruck dient hierbij als photobooth: neem plaats achter het stuur, zet je mooiste glimlach op, en tadaa! Zorg naast een photobooth voor wat props voor jullie gasten, zoals snorretjes en brilletjes, zodat de foto’s meteen opgeleukt worden. Gegarandeerd een succes bij jong en oud!

Hebben jullie inspiratie opgedaan en willen jullie ook zo’n leuke foodtruck op jullie bruiloft? Neem dan snel contact met ons op!

Close Menu