Wordt de catalogus niet getoond, dan kun je deze ook hier downloaden.

Check hierboven onze digitale catalogus met ons meest up-to-date zijnde assortiment. Hier staan onze verhuur artikelen in met artikel nummer. Zo kan je door te verwijzen naar de artikel nummers, makkelijk prijzen aanvragen. Ook zijn er een aantal sfeerbeelden in de te vinden, waarin onze rentals centraal staan. Wegens regelmatige uitbereiding van ons assortiment, passen we deze catalogus ook regelmatig aan. Staat het artikel dat je zoekt er niet bij, neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen we je er alsnog mee helpen! Omdat ons aanbod zo regelmatig verandert, werken we niet standaard met gedrukte versies helaas.

Prijzen catalogus

In onze catalogus staan geen prijzen, omdat wij altijd maatwerk leveren bij een styling op locatie. Informeer daarom vrijblijvend via de mail naar de prijzen van onze rentals. Of maak geheel vrijblijvend een afspraak in onze grote showroom om jullie wensen en mogelijkheden binnen jullie budget te bespreken!

Onze catalogus wordt ieder jaar met veel liefde weer opnieuw samen gesteld. Mocht je suggesties hebben voor decoraties of meubilair dat je nog mist in assortiment, laat het ons dan gerust weten! Wij horen graag wat jullie interesse heeft, zodat we onze inkoop daar op kunnen richten. Ieder jaar komen er meer rentals bij. Wij volgen de laatste trends op het gebied van bruiloft styling in binnen- en buitenland. Zo hebben we onze bestek lijn dit jaar aangevuld met een combinatie van zwart met goud bestek. Ook hebben we nieuwe glazen en borden in ons assortiment opgenomen. Houd deze pagina dus in de gaten voor nieuwe rentals. We hopen dat jullie enthousiast worden van onze catalogus met toffe decoraties en meubilair. Veel plezier met doorbladeren!

trouwboog romantisch
Close Menu