Greenery als bruiloft thema is perfect voor bruidsparen die houden van natuurlijke kleuren en natuurlijk dol zijn op groentinten! Dit thema is zeer geschikt voor buiten bruiloften, maar kan ook prima binnen op locaties gebruikt worden.

Greenery bruiloft kleuren

Greenery zegt het natuurlijk al, natuurlijk groentinten zijn onmisbaar voor dit bruiloft thema. Het Greenery bruiloft thema is trouwens perfect te combineren met goud tinten! Dit geeft namelijk meteen een chique touch aan jullie bruiloft. Gouden ringen met groene takken als stoelversiering en goud bestek met gouden kandelaren voor op de dinertafel misstaan dus zeker niet bij dit thema. Ook de basiskleur off-white of ivoor zien we veel terug komen binnen dit thema. Wil je het nu graag met een beetje meer kleur combineren? Kies dan voor een mooie blauwtint zoals Dusty blue of zelfs marine blauw is hier mooi mee te combineren. Wil je het graag wat romantischer maken? Kies dan voor een roze tint zoals blush roze.

Greenery bruiloft ceremonie

Combineer natuurlijke (groen)tinten met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Denk bijvoorbeeld aan mooie houten stoelen met groene takken en een houten bankje voor jullie als bruidspaar. Langs het gangpad kan je ook houten takken leggen in combinatie met boomstammetjes met bloemen erop of met mooie houten windlichten. Voor de backdrop gebruiken wij als stylisten vaak een houten backdrop die we versieren met een prachtig boeket van groen en bloemen. Eventueel kan je dit afmaken met een mooie doek in bijpassende accentkleur kleur zoals ivoor/wit, groen, roze of blauw. Ook zijn van die grote houten lichtletters heel gaaf binnen dit bruiloft thema. Deze lichtletters kan je vaak ook hergebruiken tijdens je bruiloft. Bijvoorbeeld tijdens de trouwceremonie en later tijdens het feest.

Greenery bruiloft diner

Voor de dinertafels kan je groene takken leggen in het midden van de tafel. Mix dit bijvoorbeeld met houten onderborden en houten kandelaars. Ook kan je denken aan mooie witte of ivoorkleurige stoellinten, ivoorkleurige servetten en eventueel een wit of ivoor tafelkleed. Ook het gebruik van een mooie houten tafel zonder tafelkleed en houten stoelen, zien we regelmatig terug binnen dit greenery bruiloft thema. En vergeet niet om de servetten te versieren met een klein groen olijftakje, rozemarijn of eucalyptus takje voor de finishing touch!

Uiteraard zijn er nog veel meer opties mogelijk binnen dit bruiloft thema. Wij geven je graag advies hierover, dus mocht je er zelf niet uitkomen, neem dan altijd vrijblijvend contact op met ons ervaren styling team.

Close Menu