Naast het verzorgen van complete & unieke styling concepten op locatie, bieden we ook een tof bruiloft decoratie verhuur assortiment. Vindt je het gewoon superleuk om zelf de styling te doen? Of heb je liever vrienden en familie die je ermee willen helpen? Geen punt, want ook dan zit je goed bij ons! Wij hebben een van de grootste bruiloft decoratie verhuur collecties van Nederland en Belgiƫ. Ons decoratie verhuur magazijn is gevestigd in Tilburg. Je kan daar zelf de decoraties op komen halen of we kunnen het vanuit daar leveren op locatie tegen transportkosten.

Credits: Elvera Gerlinda Fotografie

Hippe bruiloft verhuur decoraties

Ieder jaar spelen we in op de nieuwste trends op het gebied van bruiloft styling. Ons decoratie assortiment groeit daarom ieder jaar weer. Wij kijken naar de trends op het gebied van bruiloft styling en decoraties in de VS en de UK, waar ze altijd iets voor lopen op trouwgebied. Op basis van die trends en aanvragen van bruidsparen kopen of maken we weer nieuwe decoraties. Dus mochten jullie op zoek zijn naar iets wat jullie niet in ons assortiment zien, vraag er gerust naar en misschien kunnen we het op maat voor jullie maken.

Catalogus In Style Styling

De meeste decoraties uit ons styling verhuur assortiment staan in onze huidige catalogus. Deze werken we echter maar 2 x per jaar bij, dus de allernieuwste hippe decoraties staan er misschien nog niet in. Check daarom ook onze decoratie verhuur pagina waar we de nieuwste decoraties online alvast op zetten. De decoraties staan daar per categorie ingedeeld.

Waarom bruiloft decoraties huren?

Soms vragen bruidsparen zich wel eens af waarom ze decoraties zouden huren als ze het ook zelf kunnen maken of kopen. Voor de hele handige D.I.Y. bruidsparen met voldoende tijd is het juist vaak leuk om zelf decoraties te maken. Jullie kunnen het dan precies maken zoals jullie willen en Pinterest biedt vaak voldoende inspiratie. Ook is het voor bepaalde decoraties ook gewoon handiger om die te kopen dan te huren. Zo raden we aan om witte lopers gewoon te kopen zodat deze ook stralend wit zijn als jullie erover heen lopen. Of een traditioneel gastenboek, pom poms, lampionnen, gepersonaliseerde items en ballonnen zijn ook goede voorbeelden die vaak beter zijn om te kopen dan te huren. Maar vaak zijn juist decoraties als een prieel, trouwboog, stoelen, stoellinten of goud bestek en onderborden handiger om te huren dan zelf te maken of te kopen.

Credits: Fotografia Fotografie

Leveringsmogelijkheden en ophalen decoratie verhuur in magazijn in Tilburg

Al onze verhuur decoraties kunnen opgehaald en terug gebracht worden in ons magazijn in Tilburg aan de Kraaivenstraat 34 tussen 09.00 en 17.00 uur. Uiteraard kunnen we al onze decoraties ook leveren op jullie gewenste locatie tegen transportkosten.

Huurperiode

Wij rekenen geen huur per dag. Al onze decoraties kunnen vaak 1 tot 2 dagen voor de bruiloft opgehaald of gebracht worden. Na de bruiloft kan alles maandag weer geretourneerd of opgehaald worden.

Close Menu