Bruiloften en feesten worden vaak versierd met ballondecoraties. Hierbij kan gedacht worden aan een ballonboog of ballonpilaren. Maar ook aan ballonbloemen of trosjes heliumballonnen aan een gewichtje. Wij leveren graag mooie ballondecoraties voor jullie trouwfeest of huwelijksceremonie. Ook voor een bedrijfsopening, babyshower, gender reveal of verjaardag ben je bij ons aan het juiste adres.

Graag verzorgen wij losse heliumballonnen die jullie samen met de gasten op kunnen laten na jullie ceremonie. Ook voor een begrafenis of crematie kunnen wij ballonnen leveren. Onze ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Wij kunnen de heliumballonnen met speciale eco touwtjes leveren. Deze zijn ook 100% biologisch afbreekbaar en dus beter voor het milieu.

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden en prijzen.

Heliumballonnen

Standaard leveren wij voor bruiloften en feesten vaak heliumballonnen die behandeld zijn met gel. Hierdoor zweven de ballonnen langer. Helium ballonnen zonder high float blijven vaak maar 6-12 uur zweven vanaf het moment van opblazen. Zeker door temperatuursverschillen of hoge temperaturen komen de ballonnen sneller naar beneden. Door helium boeketten te behandelen met speciale gel, blijven ze vaak minimaal 12 uur tot 3 dagen zweven. Houd er wel rekening mee dat helium helaas gevoelig is voor temperatuur verschillen. Wij kunnen  daarom nooit 100% garanderen dat heliumballonnen minimaal 12 uur blijven zweven.

Close Menu