Wil je een backdrop huren voor jullie bruiloft? Backdrops voor bruiloften, feesten en babyshowers zijn momenteel helemaal in! Versier jullie bruiloft of feest met onze In Style Deco Wall, Vintage deuren of een echte Wedding Backdrop.

Een Deco Wall is een originele scheidingswand van hout die versierd kan worden met verschillende decoraties. Vaak maken we er een soort flower wall van, door de wand te versieren met kunstbloemen. Ook versieren we de decowalls soms met vlinders, lintjes en strikken. Maar ook echte bloemen kunnen aan de wand bevestigd worden. Uitermate geschikt om als ceremonie versiering, kamerscherm of scheidingswand te gebruiken en een gedeelte van een zaal of doorgang af te sluiten. Maar ook heel erg leuk om te gebruiken als achterwand voor de bruid en bruidegom stoelen.

De Wedding Backdrop is een wand om te gebruiken tijdens de huwelijksceremonie, diner of candy table als achterwand versiering. Ook leuk om ’s avonds te gebruiken als achterwand voor een Photo Booth!

Onze stijlvolle Flowerwall met ivoorkleurige bloemen bestaat uit 2 delen en is gemakkelijk in iedere feestzaal of ceremoniezaal te plaatsen als exclusieve ceremonie aankleding of zaalversiering. We kunnen deze customizen met andere (kunst)bloemen zodat de wand past bij ieder gewenst kleurthema.

De Vintage Deuren worden heel veel gebruikt bij vintage en rustieke bruiloften om aan het begin of einde van het het gangpad te plaatsen, maar worden ook gebruikt ter decoratie van bijv een sweet table of een wand. We hebben momenteel 2 verschillende soorten vintage deuren die ook prachtig versierd kunnen worden met bloemen en stof.

Bekijk op pinterest voorbeelden van mooie Wedding Backdrops!

Close Menu