Een kleine op komst? Op juist al bevallen en geen zin in al die kraamvisite komende weken? Een babyshower of babyborrel zijn de perfecte feestelijke gelegenheden om de komst van je schattige baby te vieren! En zo’n feest moet er natuurlijk wel stijlvol en aangekleed uit komen te zien. Wij helpen je graag met het stylen van een onvergetelijke babyshower of babyborrel.

Gender reveal ballon

Gender Reveal Party

Steeds vaker zie je dat (aanstaande) ouders het geslacht van hun baby op een feestelijke manier willen onthullen. Een Gender Reveal tijdens een babyshower is daarom het perfecte moment om aan al je vrienden en familie op leuke wijze het geslacht te onthullen! Sommigen houden zelfs naast een gewone babyshower een aparte Gender Reveal Party waarbij ze als hoogtepunt het geslacht van de kleine onthullen aan de aanwezige gasten. Dit kan op verschillende manieren. Zo bestaan er speciale Gender Reveal Ballonnen die je kapot kan prikken en waar dan blauwe of roze confetti uit komt. Ook kan je kiezen voor een taart die van binnen roze of blauw is en de kleur zie je pas als je de taart aansnijdt. Of wat dacht je van een Gender Reveal rookbom die blauwe of roze rook laat zien aan je gasten na het aansteken? Wij helpen je graag met een mooie gender reveal ballon. Daarnaast helpen we je ook graag met nog andere super leuke ballondecoraties.

aankleding babyborrel

Ballonnen

Een babyshower of babyborrel is niet compleet zonder hippe ballondecoraties. Vaak maken we deze in roze of blauwe kleuren, maar uiteraard kunnen we ook hele andere kleuren gebruiken! Zeker als je nog niet weer of het een jongetje of meisje wordt. Leuk een ruimte op met trosjes heliumballonnen of schattige folieballonnen. Wij hebben een enorm assortiment aan heliumballonnen en folieballonnen binnen dit thema. Van babies, kinderwagens, ooievaars, folieletters en confettiballonnen tot ballonnen met opdruk spenen of babyflesjes. Ook maken we hippe creaties van ballonnen zoals een baby, speen, fles, wolken, ballonpilaren en organische ballonbogen binnen een baby thema.

Tafelaankleding babyshower

Vaak zijn er tafels aanwezig voor de gasten tijdens een babyshower of babyborrel. Deze kleden we graag aan met decoraties binnen een kleurthema zoals roze of blauw. Wat dacht je van een mooie tafelloper, vaasjes met verse bloemen op een houten boomschijf, heliumboeketten en sfeerverlichting? Of kleed de stoelen of stafels aan met een hoes en een strik. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

aankleding babyborrel

Zaalaankleding babyshower

Vergeet de zaal niet mooi aan te kleden met bijvoorbeeld ballondecoraties, maar ook met leuke ideetjes als bijvoorbeeld lichtletters met het woord BABY. Maak of huur grote babyblokken met letters en stapel ze op als zaaldecoratie. Hang speciale slingers op of schattige lampionnen, pom poms of honeycombs. Plaats een speciale wensboom met kaartjes waar de gasten iets op kunnen schrijven of leg een gastenboek neer waar ze een mooie wens voor de baby in op kunnen schrijven.

Styling & Verhuur Babyborrel en Babyshower

Alle decoraties zijn bij In Style Styling & Decoraties te huur of te koop om jullie babyborrel of babyshower feestlijk aan te kleden. Geef je het liever uit handen? Uiteraard verzorgen wij graag de gehele styling en ruimen we alles naderhand ook weer netjes op. Op die manier hebben jullie er verder geen omkijken naar. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden en prijzen contact op via info@instylestyling.tijdelijkoppad.nl of bel naar 013-590 61 71.

babyshower aankleding
Close Menu